25 d’oct. 2016

CARTER & WEST de Anna bolox

Destino Inexorable, Aracne, y La muerte viene a cenar. 
Tres relats d'intriga al més pur estil anglès. Cada cas és independent, encara que tenen algunes connexions, que donaran peu a que hi hagi properes publicacions. En aquests relats, molt ben ambientats a la postguerra, anys 40, Ana bolox ha aconseguit que ens sigui fàcil traslladar-nos a l'ambient que es respirava en aquells dies, amb un estil molt treballat, que està totalment amb consonància amb aquella època.
Destino Inexorable. El primer relat, amb quatre capítols, m'ha recordat "upstairs, downstairs". Sembla una història senzilla de criades i senyores, però acabarà sent una trama més complicada, en la que l'espionatge té un paper important, però el que sorprèn és el gir final que descol·loca una mica, encara que potser és per donar més sentit al títol.
Aracne. El segon relat, amb nou capítols, ens endinsa encara més en l'espionatge, la intriga i el risc. La desaparició d'uns documents que poden posar en perill la seguretat del país, portarà a Carter, un detectiu d'Scotland Yard, que anteriorment havia treballat pel MI5, a ajudar a Dwigh, el seu antic cap.
La muerte viene a cenar. El tercer relat, també amb nou capítols, canvia de registre i ens implica en un crim interessant, i més personal: la mort de Thomas Allerton, escriptor. En aquest últim relat coneixerem a Kate West, que serà part de la investigació i que juntament amb Carter aniran encaixant les peces del puzle. 
Majordoms, criades, senyors, un investigador al que ens agradaria conèixer millor, i una intel·ligent i guapa col·laboradora, que ens conviden a seguir llegint -com ja he dit abans-, al més pur i clàssic estil anglès.

Podeu veure la ressenya en castellà a SomNegra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...