11 de maig 2017

FLOR SECA de Graziella Moreno

Havia llegit El Bosque de los Inocentes, d'aquesta autora, i em va agradar molt. Aquesta nova novel·la però, és diferent, més complexa, i resulta que continua la sèrie començada amb Juegos de Maldad, que no he llegit, però que passa a ser un dels meus pendents. Graziella Moreno ens dona visió de 360º, amb Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, jutges, fiscals, forenses...
Una trama enrevessada, trenada amb tots els detalls, on tampoc ens estalvia la descripció ja de bon començament d'un crim terrible, que serà el tret de sortida d'un cas que s'anirà complicant. Descripció d'altra banda necessària, ja que els diferents detalls que ens mostra el cos, ens plantejaran els primers enigmes a descobrir.
L'autora ha sabut construir uns personatges que se'ns fan reals, que ens atrapen i captiven. Els ha deixat moure pels diferents escenaris fent que el lector sigui capaç de veure i viure la investigació des de tots els punts d'anàlisi Alhora que ens parla de xarxes de prostitució i corrupció policial, també anirem coneixent algun dels casos que passen pels jutjats, cosa que ens crea la sensació que anem vivint el dia a dia acompanyant persones reals.
Hi haurà diferents línies d'investigació que s'aniran creuant, la Sofia, jutgessa, segueix la investigació per part dels Mossos de l'assassinat d'una dona, alhora que al Policia Nacional Enda Ribas, li encomanen una indagació força delicada. La relació que s'havia iniciat entre els dos, perilla a causa dels dubtes que generen aquestes investigacions i el secret que han de mantenir sobre la seva feina.
Sembla que havent-hi tantes figures i més d'una línia d'investigació s'hagi de fer complicat seguir el fil, però no és pas així. Graziella Moreno ens ho posa fàcil amb la seva manera d'explicar entenedora i amb la naturalitat que dona als seus personatges

2 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

També tinc pendent Juegos de Maldad i més desprès d'haver llegit aquest llibre. Molt d'acord amb tot el que dius.

Botika ha dit...

Estic llegint tan bons comentaris entre els blogaires que no crec que trigui gaire a llegir-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...