9 de gen. 2018

EL BIBLIONAUTA. REVISTA

El bloc del Biblionauta fa cinc anys, i s'està replantejant la continuïtat. Si som sincers, tots ens hem aturat a pensar si seguir o no en algun moment. Tenir un bloc al dia, dóna força feina i si a més fas revista, i la regales... Bé, s'endevina molt esforç i cap benefici, a banda de la satisfacció de la feina ben feta. Així i tot, espero que no tanquin la paradeta, que és fantàstica en molts sentits.
Podeu descarregar-vos gratuïtament les revistes publicades del Biblionauta:



Podreu llegir els 19 relats que hi ha a les 3 revistes, a més d'articles diversos, reportatges d'esdeveniments... 
El Biblionauta 1, amb il·lustracions de Rafa villalón, Montse Miquel i Jordi Martínez.
L'esfera celestial de Joan Manuel soldevilla; Holocaus cetaci de Jordi Casals; He escoltat el corn de Carlemany d'Enric Bassegoda; El bol de fusta de M. Meercè Cuartiella; El projecte Algia de Carles Gironès; La roca de l'escrofall de David Ruiz;
El Biblionauta 2, amb il·lustracions de Rafa Villarón, Jordi Martínez i Xevi Torroella.
Especial relat homenatge a Víctor Mora (1931-2016) Molta Nit; Pell i ploma de Segastià Roig; Fragments de Txús Matés; Inspiració de Carlos Acedo; Solstici de Marta Silvestre; El monstre de David Sandó; Vigilàmbul de Ruy d'Aleixo.
El Biblionauta 3, amb il·lustracions de Rafa villalón, Anna Sanjuan, Irina Casas.
El dia de la fi del món de Salvador Macip; L'autoretrat de Damià Bardera; El mètode científic de Josep Masanas; Desmantellament d'Antoni Herrero; L'onada de Jaír Domínguez; Terres mortes de Marc Juera.
Dins de la ciència-ficció, trobareu subtemes de tota mena, relats més llargs o més curts, entre ells alguns que han estat premiats. 
Ja havia llegit a alguns dels autors, però a la majoria els aniré descobrint amb aquestes lectures. M'agrada trobar il·lustracions en els llibres de relats, sobretot en relats d'aquestes temàtiques, perquè són una explosió d'imaginació, i un plaer afegit a la lectura.
Encara no els he llegit tots, els vaig degustant intercalats amb altres lectures, com acostumo a fer amb els relats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...